top of page

Annuleringsbeleid

AFSPRAKENBELEID

 

Ik waardeer de onvoorwaardelijke steun van al mijn geweldige klanten en ik ben toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke ervaring aan ieder van jullie. Vanwege een recente toename in late annuleringen en no-shows bij My Hair Nails Wax Beauty Salon, en daarnaast mijn toewijding om een uitstekende ervaring aan al mijn klanten te bieden en uit respect voor mijn en jullie tijd, zal ik nu de onderstaande beleidsregels invoeren. Jullie afspraken zijn zeer belangrijk voor mij en worden speciaal voor jullie gereserveerd. Ik begrijp dat soms wijzigingen in de planning noodzakelijk zijn, daarom vraag ik respectvol om ten minste 24 uur van tevoren op de hoogte te worden gesteld van annuleringen.

 

ANNULERINGSBELEID VAN 24 UUR!

 

Een annulering wordt als laat beschouwd wanneer de afspraak minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd wordt geannuleerd. Een "no-show" is wanneer een klant een afspraak mist zonder te annuleren. In beide gevallen wordt er een vergoeding in rekening gebracht bij de klant.

Begrijp alsjeblieft dat wanneer je vergeet je afspraak te annuleren zonder voldoende kennisgeving, ik de kans misloop om die afspraaktijd op te vullen, en klanten missen de kans om diensten te ontvangen, evenals ik de kans misloop om andere klanten te helpen en mijn bedrijf te ondersteunen om jullie te kunnen blijven bedienen. Kleine bedrijven lijden onder late annuleringen en no-shows en dit is schadelijk voor ons.

 

Ik vraag een niet-terugbetaalbare aanbetaling van 50% van de behandelingen te betalen. Een "no-show" of late annulering (minder dan 24 uur van tevoren) zal resulteren in het ter beschikking stellen van deze gelden ten behoeve van betaling voor de gereserveerde tijd als zijnde annuleringskosten.

 

Hoe je je afspraak kunt annuleren

Als je je afspraak moet annuleren, bel dan naar My Hair Nails Wax op 0629121242 of via whatsapp op hetzelfde nummer tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Ik zal je oproep zo snel mogelijk terugbeantwoorden. Via email krijgt u een mail om je te herinneren aan je komende afspraak, maar begrijp alsjeblieft dat het jouw verantwoordelijkheid is om je afspraakdata en -tijden te onthouden om te voorkomen dat je laat arriveert, afspraken mist en de annuleringskosten krijgt. Het is mijn plezier om alle klanten een ontspannen en ongehaaste ervaring te bieden. Bedankt voor jullie begrip allemaal.

bottom of page